maandag 17 september 2007

bouwen

Jawel, na een dag vol visites en nieuwe ervaringen begon het eigenlijke, echte werk vandaag. Omdat iedereen er zin in had om er serieus in te vliegen wandelden we met stralende glimlach
En frisse kop het ochtendgloren tegemoet.

Dus staken we een stevige maaltijd achter de kiezen, smeerden ons goed in en na
Een klein beetje vertraging splitsten we ons op in 2 werkgroepen. terwijl een paar stevige bonken meteen begonnen de “Camionette” vol te laden met Hout, trok de andere groep met de bus en te voet richting het bouwterrein. vOoral dat laatste zorgde voor ambiance! vanaf de eerste meters werden we immers achtervolgd door een horde joelende en giechelende kinderen, die blijkbaar zeer hard inwerkten op de spirit van ons grootste zangtalent aanwezig, jan dc. zingend, dansend en vooral lachend trokken we over de “avenue jan de Cock” tOt aan de gevangenis.

daar aangekomen, Schoten we onmiddellijk in gang samen met de arbeiders. stenen sjouwen, cement aAnbrengen en af en toe een babbeltje sLaan met de arbeiders. en terwijL kwam onze houtcamionnEtte onS regelmatig over het hobbelige pad voorzien van houtvoorraden a volonté. na een paar uur van werken en een sChaft met lekkere soep en bokes, schoven dreigende wolken langzAam maar zeker in onze richting. enkele alerte arbeiders zagen het donkere geVaar met vaste tred in onze richting schuiven en we besloten er na een stevige dag de b(r)ui aan te geven. nAar huis voor een lekKere douche en een heErlijke maaltijd: meer hadden we abSoluut niet nodig!

?

Geen opmerkingen: