zaterdag 22 september 2007

weekendprogramma

We hebben een paar dagen niets van ons laten horen, en zien ons genoodzaakt jullie wegens tijdsgebrek nog eventjes in het gewisse te laten.


Zo dadelijk vertrekken we richting Butembo voor een spektakelmis van zes uur lang (!!!) ter ere van het honderdjarige bestaan van het bisdom hier in de streek.

Na het weekend keren we terug richting onze vaste stek hier in Beni en zal u ongetwijfeld in geuren kleuren een mooi verslagje kunnen lezen op de blog.

Groetjes en een fijn weekend

4 opmerkingen:

Anoniem zei

helaba bouwers of moet ik nu bidders zeggen. Na zo'n 6 uur durende misvierig zullen de engelbewaarders jullie wel goed gezind zijn. Ik lees met veel aandacht jullie verhalen. Amai wat jullie allen meemaken. Het rijkt aan het onwezenlijke. en wij hier in België maar klagen en zagen over heel onbelangrijke dingen. Ik hoop dat jullie heel jullie lijstje nog kunnen afwerken voor jullie terugkeer. Maar zo te merken werken jullie alvast aan de grootste noden. Ik zou zeggen, ik stuur nog snel een resem kookpotten achterna maar da gaat nie meer lukken. doe het nog goed en daar houd de moed erin. dikke knuffels en xxx aan iedereen.

Anoniem zei

k weet ni wa zeggen, beetje jaloers, ongelooflijke ervaringen om nooit te vergeten, mee te dragen en later weer hier door te geven, maar jullie hebben het meeGEMAAKT daar in Beni, waar de nood aan ondersteuning groot is, een van de vele plaatsen, inderdaad een kleine realisatie, maar het is daar waar iets moet beginnen, heel veel groetjes en geniet van het harde werken

Jan S zei

Het nieuws van de voorbije dagen begint nu echt in volle tempo op de blog terecht te komen, jullie worden ook voortdurend van de ene situatie in de andere geworpen, met telkenmale een inventief en gepast antwoord op de gestelde noden. Niet dat jullie allen van God gezonden zouden zijn, maar het heeft er toch soms veel van weg. Wat een pracht om jullie van zover en toch zo van nabij te kunnen volgen. Wens jullie nog heel veel goede moed en energie die jullie daar onder de evenaarszon zeker niet zal ontbreken. Tot weldra, lang leve Africa en zijn weldoeners!

Jan den thuisblijver

Anoniem zei

dag bouwers en speciaal ludwig en tom. Wat een verhalen, wat een indrukken. Goed dat wij zo "mee mogen reizen", veel zegen over de verdere dagen.

Lieve groet Hanneke uit Holland