maandag 24 september 2007

Intermezzo

Daar we jullie graag een zeer levendeige indruk geven an het reizen pe bus in Congo probereen we op ditt moment een verslagje te typen, terwijl we rijden. Ook vermeldenswaardig is dat we er o^p een half uur in geslaagd zijn een botsing met zowel 1 geit en 2 varkens op ehet nippefrtje te vermijden.

We hopen dat jullie dit kunnen lezen!!! (Au , mij n hoofd)

4 opmerkingen:

Unknown zei

Ja hoor, we kunnen het allllemaaal lezen!!!
Blij vast te stellen dat jullie er nog steeds voor gaan. Zolang onze Jan DC nog zingt met nonnekes op de bus, is de 'spirit' zeker nog aanwezig! Fijn om lezen vond ik ook Tom zijn ballonnen-animatie!
Dat is ook weer zo'n prettige manier om even het verschil te maken in het leven daar! Wie weet hoelang de napret duurt van het waarschijnlijk gretige publiek!
Lieve groetjes,

Hilde V.G.

Anoniem zei

Zóó blij met elk nieuws van ginder. Leuk dat er weer wat foto's opstaan. De laatste week is ingegaan...Ik zwaai jullie nog veel goeie moed toe. Want misschien geldt ginder ook wel: "de laat loodjes..."
Hou de moed erin.
Jullie zijn prachtig in jullie RAFIKI T-shirten!
Liefs!
Leen

Anoniem zei

Wat een blije ervaring om jullie relaas te lezen hier in het herfst-achtige Belgie !
Geniet nog van al die ervaringen en indrukken die zeker onvergetelijk zijn.

Agnes A.

Anoniem zei

Dag allemaal ginds, tussen de herfstvlagen door is het inderdaad heerlijk om lezen over Toms balonnen in het weeshuis of zangstondes met nonnekes. Hartelijke groeten, bijzonder aan de clown,
Marc